Elämysleiri Hevonen Ystävänä

Elämysleirit aikuisille, sekä aikuinen+ lapsi leirit.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen elämysleiri hevosten kanssa Nuuksion Kansallispuistoon. Leirillä emme ratsasta, vaan keskitymme siihen mitä kaikkea muuta hevosten kanssa voi tehdä, nimenomaan yhdessä hevosten kanssa.

Teemme hevosten kanssa eväsretkiä metsään, kävelyretkiä Nuuksion upeissa maisemissa, vaunuretkiä,  jutusteluhetkiä nuotiolla, hevosten kanssa olemista, tutustumista, harjailua ja hoitoa. Lojumista riippukeinussa ja mukavaa yhdessäoloa.

Pääset tutustumaan hevosiin, joiden elinolot ja käsittely muodostuu sillä periaatteella, minkälainen eläin hevonen oikeasti on. Hevosemme asuvat pihatossa, jossa heillä on vapaus kulkea sisään ja ulos mielensä mukaan ja alueella on tilaa liikkua, mikä on hevosille hyvin tärkeää. Hevoset ovat kengättömiä, pääasiassa kuolaimettomia ja hevoset ovat meille perheenjäseniä, joita kohdellaan pehmeästi ja kunnioittavasti.

Sinulla on mahdollisuus tutustua näiden hevosten elämään ja siihen, kuinka hevonen voi olla kumppani ja ystävä. Huomata miten hevoset voivat opettaa ihmisiä, eikä vain me hevosia. Kuinka voit saada hevosista rauhaa ja voimaa vain niiden läsnäololla, ihailla niiden kauneutta ja liikettä. Kuinka mukavaa on vain olla läsnä hevoselle, huomata kuinka nauttivat hoidosta ja harjauksesta. Hiljentyä kuuntelemaan hevosten heinän rouskutusta ja Nuuksion mahtavan luonnon ääniä.

Leiri sisältää yöpymispaikan ja ruokailut (esim. täysin vegaaninen tai gluteeniton omilla täydennyksillä tai 10€:n lisämaksulla), yöpymispaikoissa on valinnan varaa. Paikalle saavutaan pe iltana klo. 18 ja lähtö su klo.16. Arkena saapuminen ke klo. 18 ja lähtö pe klo.16. 

Leireillä 4 osallistujaa. Aikuinen + lapsi leireillä max. 6-8 osallistujaa.

Peruutusehdot: 

Varausmaksua ei palauteta jos asiakas peruu osallistumisen. Jos asiakas peruu osallistumisensa leirin loppumaksun maksettuaan, lähtökohtaisesti maksua ei palauteta, vaan summa käytettän muuhun toimintaan sopivana ajankohtana, käytäntönä ollut lahjakortti Hevonen Ystävänä- päivään 5h. 

Varaukset ensisijaisesti Hopotin kautta https://hopoti.com/stable/Minasoy

tai paivi.karkkainen@minas.fi 0445670273 (whatsapp) 


Tulevat leirit:

Toukokuu: 

PE-SU 26.-28.5. 2023 AIKUISET     TÄYNNÄ!!

Kesäkuu: 

PE-SU 16.-18.6. AIKUISET    TÄYNNÄ! 


Heinäkuu:

PE-SU 21.-23.7. 2023 AIKUISET  TÄYNNÄ!!

TÄNÄ VUONNA LEIREJÄ EI VALITETTAVASTI TÄMÄN ENEMPÄÄ JÄRJESTETÄ. 


 

Aikuiset 

pe-su / ke-pe  sis.majoitukset ja ruoat. Hinta sis.alv.24%

270€

Aikuinen+lapsi 

pe-su  sis. majoituksen ja ruoat. Hinta sis.alv24% 

390€

Varausmaksu ilmoittautuessa

varausmaksua ei palauteta jos asiakas peruu ilmoittautumisen.

80€

Varausmaksut vähennetään leirien kokonaissummasta!