Vaunuajelu

Nuuksion kansallispuistossa on mahdollisuus päästä hevosajelulle! Joko omana retkenään tai elämyspäivän yhteyteen. Vaunuja vetää vuonohevosruuna Felix Foss. Vaunut ovat n. 1920-luvun ruotsalaiset jahtivaunut, jotka nyt jatkavat elämäänsä Nuuksion kansallispuistossa täysin kunnostettuina. Vaunuihin mahtuu neljä aikuista, lapsia useampia. 

Illoin tällöin voit nähdä meidät Nuuksiossa, Kattilan alueella. Jos hevonen pysähtyy kohdallasi, olet tervetullut rapsuttamaan ja juttelemaan Felixille! Meidät autolla ohittaessasi, olethan ystävällinen ja ohitat kohteliaasti. 

"Työajan" ulkopuolella Felix viettää hyvää ja onnellista hevosenelämää mahdollisimman lajityypillisesti ja luonnonmukaisesti. Lisää aiheesta löydät valikosta MINÄ JA HEVOSET kohdasta. 

Teemme n. 1,5- 2 h retkiä, joka sisältää kahvin/teen/mehun ja pullan. Halutessaan hevoset hoitotoimenpiteisiin saa osallistua. Voimme myös yhdessä suunnitella retken/lyhyemmän ajelun tarpeidenne mukaan, Voit myös suunnitella elämyspäivän vaunuajelun ympärille esim. firmalle, juhlapäivään tai muuten vain omalla porukalle. Talvella sään salliessa myös rekiajelua! 

On myös mahdollisuus päästä sporttisemmalle, pidemmälle vaunuajelulle syvemmälle Nuuksion kansallispuistoon. Tälle retkelle mahtuu 2 henkilöä tai 2 aikuista ja 1 lapsi.  Kysy hinta erikseen, tämä retki muokkaantuu toiveiden mukaan. 

Lisätietoja saat laittamalla sähköpostia paivi.karkkainen@minas.fi 

Saatavilla myös lahjakortteja, Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys! Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kysy lisää sähköpostilla! Tai numerosta 0445670273.

Huom! Osa retkien tuotosta käytetään Nuuksion kansallispuiston taukopaikkojen ja reittien ylläpitoon. 

Meille pääsee helposti bussilla 245A  tarvittaessa myös nouto onnistuu pienemmille ryhmille.  

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 Vaunuajelun hinta muodostuu henkilömäärän ja sisällön mukaan, tässä esimerkki yhdelle retkelle. 

Vaunuretki /2 hlö

Lapset 25€/ lapsi (Huom! yhdessä aikuisten kanssa) 

Kesto n. 1,5 h, sisältää kahvin/teen/mehun ja pullan 

130€

Vaunuretki 1 aikuinen 

Lapset 25€/ lapsi (Huom! yhdessä aikuisen kanssa)

Kesto n. 1,5 h, sisältää kahvin/teen/mehun ja pullan 

85€

Kysy tarjous ryhmille!