Metsäretki hevosen kanssa

Metsäretki hevosen/ hevosten kanssa Nuuksion kansallispuistossa on upea elämys kaikille, olitpa sitten jo kokenut hevosihminen tai perheen kanssa retkelle lähtijä. 
Metsäretken voimme suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Toiset kaipaavat hiljaisuutta, rauhoittumista luonnossa hevosten läheisyydessä. Toiset taas reipasta ulkoilua hevosten kanssa, muiden ihmisten kanssa jutustellen. Lasten kanssa suunnitellaan ihan toisenlainen retki kuin aikuisten kesken lähtijöille. Kun mukana on pienempiä lapsia, turvallisuussyistä metsään lähtee vain niin monta hevosta, kuin on hevosen käsittelyä osaavia aikuisia mukana. 

Retkeen kuuluu ensin tutustumista hevosiin, harjailua ja hoitamista. Sen jälkeen lähdemme kävelylle hevosta/ hevosia taluttaen metsään. Päivän kulku ja reitti muokkaantuu osallistujien mukaan.  
Meillä hevoset saavat elää mahdollisimman luonnollista elämää, laumassa vuorokauden ympäri, kulkevat vapaasti sisään ja ulos, niillä on paljon tilaa liikkua ja ovat myös kengättömiä. Hevosemme ovat meidän perheenjäseniämme, erittäin rakkaudella hoidettuja. Tervetuloa tutustumaan! 
(jos haluat enemmän tutustua itse hevosiimme ja viettää pidemmän päivän hevosten kanssa puuhaillen, kts. Hevonen Ystävänä -päivä tai -kurssi.)
HUOM! Metsäretki ei sisällä ratsastusta! 

Halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan! 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva retki!  paivi.karkkainen@minas.fi 

Retken kesto n. 2 h. Kävelyä 1 -5 km. 

Kesällä meille pääsee kätevästi perille asti bussilla 245A Espoon keskuksesta! loka-toukokuussa bussi 245 tulee Nuuksionpäähän, josta voin noutaa autolla. 

Hinnasto

Hinnat sisältää alv 24%

Metsäretki 1 hlö 

75€

Metsäretki 2 hlö

135€

Metsäretki 3 hlö

175€

Metsäretki 4 hlö

220€

Metsäretki 5 hlö tai enemmän  52€/hlö.