Hevostelutiimi

Kerran viikossa kokoontuvan ryhmän ajatuksena on se, että jokaisella on se "oma hevonen" jonka kanssa touhutaan mitä milloinkin :) Hevonen on siis aina sama, johon pääsee tällä tavoin tutustumaan aika perusteellisesti. Jokaisella kerralla tehdään hevoseen liittyvät hoitotoimet ja usein hevosen kanssa liikutaan luonnossa sillä tavoin, mikä sopii hevoselle ja kyseiselle parille parhaiten. 

Hevoset ovat erilaisia, ihmiset ovat erilaisia, joten tässä otetaan nämä asiat huomioon, eikä kyse ole mistään tiukkapipoisesta suorittamisesta jossa kaikki tekee samat asiat heti nyt kun käsketään! Tarkoitus on nauttia hevosten kanssa olemisesta samanhenkisessä ryhmässä, jossa ei turhia suorituspaineita ole. 

Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, eikä meillä tarvitse nähdä ja kokea hevosten epäasiallista kohtelua. Kaikenlaisia kommelluksia varmasti sattuu, mutta se kuuluu näiden tyyppien kanssa elämään! 

Tiimissä opitaan paljon hevosten maastakäsittelyä, erilaisia hoitotoimia, varusteista, hevosten ruokinnasta ja kaikenlaista mikä hevosten kanssa elämään kuuluu (ei sisällä lannan siivousta kuitenkaan... ), opitaan myös lukemaan ja ymmärtämään hevosta kun, siihen luodaan tiiviimpi suhde. Pääasiassa liikutus tapahtuu maastakäsin, ohjasajaen tai ajaen, mutta jos kyseiselle parille se on toimivaa, niin joskus myös selässäkin voi olla, ratsastus ei kuitenkaan ole tämän tiimin tarkoitus. Kun ollaan ryhmässä, paljon voi myös oppia toisilta, toisten hevosten kanssa puuhailusta. Tarkoitus myös oppia ja ymmärtää, minkälainen hevonen on eläimenä ja mitä ovat sen lajityypilliset tarpeet.

Tule mukaan luomaan pientä mukavaa hevosyhteisöä, jossa tuetaan, kannustetaan ja arvostetaan myös toisia ihmisiä! 

Tähän tiimiin liittymisessä olisi hyvä, että on jollain tavalla tutustunut meidän hevosiin, että tietää jos jonkun kanssa synkkaa, niin tietää kuka olisi se oma hevonen... Mutta ei tämä ole ehdoton este, asian voi selvittää muutenkin ja saa vaikka tulla käymään ennen varausta. 

Hevostelutiimi alkaa maaliskuussa, oma ryhmä nuorille ja oma aikuisille. 

Nuorten tiimi keskiviikkoisin klo. 17-19 alkaen 15.3. TÄYNNÄ

Aikuisten tiimi tiistaisin klo. 18-20 alkaen 21.3. (Felix ja Galla varattu) 

Jos tarpeeksi kysyntää, niin kolmas ryhmä on mahdollinen perjantaisin 17.3. alkaen. 

Kausi 330€

Viikot 11-20, tiistain tiimillä viikot 12-21  (10 kertaa). Kauden lopussa järjestetään kaksi korvauskertaa jos kertoja jää välistä. 


Kuvagalleria