Hevonen Ystävänä + ratsastus

Tämä on jatkoa Hevonen Ystävänä-kurssille

Sisältää rentoa, leppoisaa, pääasiassa maastoilua Nuuksion upeissa maastoissa. Ajatuksena edelleen se, että hevonen ei ole meidän harrastusvälineemme, vaan ystävä, jonka kanssa yhdessä teemme asioita. Joka kerta ei välttämättä tarvitse olla ratsastusta, vaan voimme jokaisen toiveiden mukaan tehdä muitakin asioita, niitä mikä kiinnostaa tai mitkä itse kokee tarpeelliseksi, esim. maastakäsittely, agility, ohjasajo, vaunuajelu jne. Jokainen kerta kuitenkin voi olla ratsastusta. On ehdottoman tärkeää ymmärtää meidän ajatusmaailmamme, joten ennen varsinaista ratsastusta, tulee käydä 5:n kerran tutustumisjakso, hintaan 195€. Tutustumisjaksolla teemme paljon maastakäsittelyä, tutustumme hevoseen käytökseen, jolloin näkee miten reagoi eri asioihin. Tunnustelua miltä hevonen tuntuu selästä ja miten se toimii. On tärkeää että hevosella ja ihmisellä synkkaa, meillä ei hevosta pakoteta taipumaan vieraan ihmisen tapoihin, vaan ihminen opettelee hevosen tavat ja käytöksen :) 

On tärkeää olla avoin uusille opeille, jotkut oppimansa asiat on syytä siirtää syrjään meidän hevosilla ratsastettaessa. On ehdottoman tärkeää ymmärtää meidän ajatusmaailma, hevosia kunnioitetaan ja vanhanaikaiset "hevoselle pitää näyttää kuka on johtaja"-ajatukset tulee jättää pois. Toki kaikki hevosemme vaativat määrätietoista käsittelyä/ratsastusta, mutta on hyvin tärkeää olla johdonmukainen. Jokainen hevosistamme toimii hiukan eri tavalla, joten hevoset tulee kohdata yksilöinä. 

Jokaisella kerralla hevonen hoidetaan ja varustetaan alusta loppuun. Kerta kestää 2 - 3 h, vähän fiiliksen mukaan voi mennä ylikin...

Meillä hevosia ratsastetaan pehmeästi, istunnalla, äänellä ja jopa ajatuksella. Kunnioittavasti kohdellen, toki rajat täytyy hevosellakin olla. Tarkoitus on että ratsastus on mukavaa ihmiselle sekä hevoselle. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, turhat paineet voi jättää muualle! Ratsastuksen on tarkoitus olla mukava, rento kokemus, eikä suorittamista. 

Valittavana on joko viiden tai kymmenen kerran kortti. Kerrat voidaan sopia toiveiden mukaan, viiden kerran kortti tulisi käyttää 2 kk ostosta, 10 kerran kortti neljän kuukauden kuluessa. Ratsastuspäiviä voi sopia hyvin joustavasti, arkena päivällä/illalla tai viikonloppuisin 


Ratsastusta pienille lapsille

Lapsille samoilla periaatteilla talutusratsastusta, jossa myös hoidetaan hevosta. Kesto noin tunnin /kerta. Toteutetaan viiden kerran kurssina. Huom. vanhempi mukaan! 

RATSASTUSTA  ON TARJOLLA HYVIN RAJOITETUSTI! 

HINNASTO

Hinnat sis. alv.24%

Huom! Käyttämättä jääneistä kerroista maksua ei palauteta  

5 x kortti 

290€

10 x kortti 

530€ 

Tutustumisjakso

5 x 2h heppailua

195€

Lasten talutusratsastus 5x kortti 

190€

Maksutavaksi käy myös Smartum, E-passi, Eazybreak ja Edenred.